MENU

INGYENES HÁZHOZ SZÁLÍTÁS + CASHBACK 1269 Ft
-11%
Ingyenes szállítás
Ár ÁFA-val
14190 Ft12690 Ft
elfogyott

5+ ügyfél által megvásárolt termék

CASHBACK 1269 Ft

best price

Szállítás ingyér van.

ÁFA nélküli vásárlás cégek számára


Az árulás be volt fejezve, vagy átmenetileg megszüntetve, kérjük informálódjon a hozzáférhetőségéröl a e-mail címen info@top4mobile.eu

Ábrázolt
2306 Szor
Cikkszám
2430
Garancia
24
Márka
Sony
Gyártói cikkszám
CP-V10AB

Hordozható töltő USB interfész négy teljes okostelefon díj és szállítjuk, köztük a Micro USB kábel és hálózati adapter. / 10 000mAh Li-ion akkumulátor / Kompatibilis az összes okostelefonok / Travel biztosítja négy teljes töltés

Nagy teljesítményű lítium-ion polimer akkumulátor, amelynek kapacitása 10.000 mAh - töltő CP-V10A van egy erős akkumulátorral a Sony. Beépített lítium-ion polimer akkumulátor kapacitása 10.000 mAh töltés, ideális nem csak a töltés okostelefonok, hanem tabletta, kamerák és egyéb eszközök.
Ez lehetőséget nyújt a legfeljebb négy felszámított útközben - Szükség van-e egy gyors töltés vagy teljes töltés, az akkumulátortöltő CP-V10A töltheti egy okostelefon négyszer, mint a töltés. Vigye magával a kemping, távoli járat vagy egyszerűen használható, mint egy tartalék áramforrásra.
Kompatibilis USB-eszközök - Ezzel a hordozható töltők nem foglalkozik méret - kompatibilis minden méretben, így nyugodtan módosítsa az eszköz. Hála a beépített mikro USB-kábellel, töltheti szinte bármilyen telefonról, és a kis tabletta, fényképezőgépek, hordozható hangszórók és egyéb eszközök.
A kiváló töltési ciklus - Köszönhetően a technológia Hybrid Gel lehet gépi CP-V10A újratölteni 1000-szer, a fejlett lítium-ion polimer akkumulátor 90% -át megtartja kapacitását.
1.5A kimenet - Töltse az okostelefon olyan gyors, mint a konnektorból.
Ellenőrzése a töltési folyamat négy praktikus LED kijelzők - A készülék fel van szerelve egy négy LED akkumulátor állapotjelző. Ezután azonnal keresni, hogy ellenőrizze, ha van elég erő, hogy töltse fel az okostelefon-e, vagy itt az ideje, hogy töltse fel a készüléket CP-V10A.
Könnyen hordozható, köszönhetően a vékony, nagyon könnyű konstrukció - Hordozható töltő CP-V10A súlya mindössze 242 g, így csak vegye, és menj oda, ahol szükséges. Mivel a vastagsága mindössze 17,5 mm, hossza 127 mm, szélessége 72 mm Ez a töltő kb akkora, mint egy kis smartphone, így tökéletesen alkalmas azok számára, akik sokat utazik. Köszönhetően az elegáns design is a tökéletes mellett a technikai tartozékokat.
Micro USB - Most már soha nem fogy ki az energia. Töltő CP-V10A jön egy Micro USB kábel, így az akkumulátor lehet a helyükre kényelmesen töltse, bárhol is legyenek.

  • Akkumulátor kapacitása
    10000 mAh
  • Színvariáció
    Fekete