MENU

INGYENES HÁZHOZ SZÁLÍTÁS +
CASHBACK 599 Ft
-10%
Ingyenes szállítás
Ár ÁFA-val
13390 Ft11990 Ft
elfogyott

5+ ügyfél által megvásárolt termék

cashback
CASHBACK 599 Ft

ÁFA nélküli vásárlás cégek számára


Az árulás be volt fejezve, vagy átmenetileg megszüntetve, kérjük informálódjon a hozzáférhetőségéröl a e-mail címen info@top4mobile.eu

Márka
Microsoft
Gyártói cikkszám
YCMDBQ00BC00
EAN
885370738063

Az All-in-One Media Keyboard tökéletes billentyűzet a nappali szobában és az otthoni irodában való használatra is. Billentyűzete teljes méretű, beépített többérintéses érintőpárnát tartalmaz, tehát a gépelés mellett a pöccintésre, húzásra, nagyításra és kattintásra is lehetőséget nyújt. Állítható funkciójú multimédiás gyorsbillentyűivel ujjnyújtásnyi közelségbe kerül az internet, valamint kedvenc zenéi, fényképei és filmjei. A billentyűzet ezenkívül tartós kivitelű, tehát nem kell kímélni, jól bírja a mindennapok ütéseit, zuhanásait, a ráfröccsenő folyadékot. Az All-in-One Media Keyboard mindent biztosít, ami a kényelmes gépeléshez és a könnyű számítógép-vezérléshez szükséges. 

A beépített többérintéses érintőpárna segítségével egyszerű kézmozdulatos vezérlésre nyílik lehetőség, így a Windows használata még nagyobb élményt nyújt. Koppintás, pöccintés, húzás, nagyítás és kattintás – nehézség nélkül. 

A testreszabható multimédiás billentyűkkel egyszerűen érheti el zenéit, fényképeit és videóit. 

A kézreeső és könnyen használható hangerőszabályzók fokozzák a multimédiás élményt. 

Kialakításának köszönhetően túléli, ha véletlen ráülnek vagy néha leejtik. Cseppállóságának köszönhetően nem árt neki, ha véletlen folyadék ömlik rá. 

10 m-es távolságon belül a szoba bármely pontján megbízható vezeték nélküli kapcsolatot létesíthet. 

 

 • Számítógép/operációs rendszer:
 • Olyan számítógép szükséges, amelyre telepítve van valamelyik a következő operációs rendszerek közül, és amely megfelel az adott rendszer követelményeinek: Windows 8.1, Windows® 8, Windows RT 8.1, Windows RT 8, Windows 7.
 • Merevlemez: 150 MB

 

 • Színvariáció
  Fekete
 • Podsvietenie
  Nem
 • Bezdrátové
  Igen
 • Použitie
  Iroda